Vintage commode Oldwhite!

Echt een oudje maar uniek in zijn soort. Deze vintage commode heeft bijzondere details, zoals de uitschuifbare plank aan de voorzijde met twee authentieke greepjes erop. Dit dressoir heeft nog zijn oude kastpapier aan de binnenzijde. De afmetingen zijn: 126 cm breed x 56 cm diep x 90,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact