Grijs ! Vintage Commode / Kledingkastje

Mooie vintage commode & kinderkledingkast in 1! Dit oude kastje is helemaal opgeknapt en opgeschilderd in een mooie matgrijze kleur. Dit is een mooi meubel om kleertjes in op te bergen en op te hangen. Handig als je kamertje alleen plaats geeft voor 1 commode/kast. Leuke details zijn de vouwdeurtjes en kleplade eronder.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact