Industrial green locker / Stoere groene locker

Stoere oude locker. De deuren maakt deze locker uniek. De deuren draaien namelijk terug in de kast waardoor deze locker ook handig open kan blijven staan. Geen ruimteverlies en een mooi systeem. Deze locker is groen en aan de binnenzijde de authentieke metal purple kleur, dit geeft een mooi contrast! Veel planken in deze kast en deze zijn ook handig te verstellen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact