Art Deco / Amsterdamse School dressoir.

Erg mooi dressoir, heel goed bewaard gebleven. Dit dressoir heeft een mooi formaatje en erg fijne details zoals: de art deco grepen en knoppen en het marmeren blad wat nog helemaal intact is! De deurtjes zijn voorzien van ingelegd hout, dit geeft een erg mooi effect.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact