Vintage kaptafel / dressoir: Marmer & Green

Hele mooie authentieke kaptafel. Deze werd vroeger gebruikt met Kan & Waskom. De kleuren zijn nog origineel en heeft een erg mooi nog goed intact marmeren blad. Aan beide zijde houders voor handdoeken,kettingen etc. De afmetingen zijn: 112 cm breed x 47,5 cm diep x 78 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact