Vintage commode Hart

Mooie vintage commode. Deze commode is helemaal opgeknapt, geschilderd in de mooie kleur : early dew van Flexa (hoogglans op waterbasis) Deze commode is ook verhoogd zodat deze helemaal in de afmetingen van nu past. Leuk details zijn: het hartje aan de achterzijde en het uitschuifbaar rekje aan de linkerzijde. Veel opbergruimte. De afmetingen zijn: 95 cm breed x 50,5 cm diep x 92 cm hoog (bladhoogte)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact