Oude schuurdeuren/schuifdeuren: White

Mooie oude schuifdeuren afkomstig uit een oude schuur. Deze zijn nog in goede staat, massief hout,geen houtworm oid. Het beslag van het schuifsysteem zit er nog aan. 1 heeft een raam . De afmetingen zijn: 104,5 cm breed x 2 mtr hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact