Biedermeier commode,penantkast,dressoir

Heel goed bewaard gebleven.Dit schattige kastje kan perfect gebruikt worden als commode. Maar uiteraard ook gewoon als pronkstuk in je interieur! Het kastje heeft een werkend slot op de lade en deurtjes.De afmetingen zijn: 94,5 cm breed x 43 cm diep x 92,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact