Mooie oude keukenkast: Oud Rood

Deze oude kast is afkomstig uit een oude keuken. De kast was aan 1 zijde ingebouwd en is er zorgvuldig uitgehaald zodat deze zoveel moelijk is originele staat is gebleven. De kleuren zijn ook authentiek, ossenbloed rood! De rechterzijde is afgewerkt met oud hout. De kast heeft veel legplanken er kan dus veel in opgeborgen worden, bijvoorbeeld als voorraadkast. Maar kan ook uitstekend als kledingkast gebruikt worden, er kan bovenin een roede gemaakt worden zodat er een hanglegkast ontstaat. De afmetingen zijn: 84 cm breed x 40,5 cm diep x 182 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact