Emaille Black braadpannen/braadslee

Mooie zwarte emaille braadpan,pannetjes en braadslee. In goede staat.De braadpan (met deksel) XL is 25,- De braadslee (met deksel) XL 19,50 Braadslee (met deksel) M 12,50. De twee pannetjes zonder deksel zijn samen 5,00 Zwart pannetje met deksel is 4,50 Verzenden kan ook, de verzendkosten zijn dan voor de koper.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact