Vintage trolley / commode

Mooie originele trolley. afkomstig uit een oude school. Kan voor vele doeleinden gebruikt worden. ZOals gefotografeerd erg leuk om als commode te gebruiken. Hoogte is perfect. Maar ook in de keuken om als trolley , kruidenkar etc. te gebruiken. In de woonkamer er handig als dressoir.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact