Sweet white vintage commode gereserveerd!

Deze mooie witte commode stond vroeger in de kinderkamer. Een zeer goede stevige commode van grenenhout. Staat goed in de verf en heeft veel opbergruimte. Er zitten stoere lederen greepjes op. De afmetingen zijn: 125,5 cm breed x 45 cm diep x 92 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact