Vintage kleuterkastje

Schattig vintage kleuterkastje. Dit kastje is helemaal van hout, stevig kastje en afkomstig uit een oude school. Leuk detail zijn de ronde gaten, deze dienen als 'grepen' . Erg handig om het kastje op te tillen en de lades en deurtje op te maken.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact