Vintage ladekast / archiefkast

Mooie vintage archiefkast. Deze ladekast is afkomstig uit een oud kantoorpand. Mooie diepe lades met houten grepen.De poten zijn hebben een zwarte authentieke omlijning.De afmetingen zijn : 42,5 cm breed x 70 cm diep x 139 cm hoog.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact