Vintage turnkast poef/salontafel Small on wheels

Schattige authentieke turnkast Small. Deze kast is authentiek en heeft handige wielen eronder, ook weer vast te zetten door een hendel. Deze is ook leuk om als poef te gebruiken, ook als opberger. Deze is in twee delen. De afmetingen zijn: 46 cm diep x 62 cm hoog x 84 cm lang.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact