Vintage turnkast bank/salontafel/opbergpoef on wheels Aubergine brown

Erg mooie authentieke turnkast. Deze is super als bank waar je ook spullen in kan opbergen! De onderste delen kunnen er tussenuit zodat deze wat lager wordt, dus handig verstelbaar! Ook handig te verplaatsen door de wielen eronder, ook weer handig vast te zetten door de hendel. Het dek heeft een dik echt lederen afwerking,kleur aubergine bruin.De afmetingen zijn: 59 cm diep x 66 cm hoog x 138 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact