Vintage turnkast bank/salontafel/opbergbank on wheels Cognac!

Super stoere vintage turnkast. Erg leuk om als bank te gebruiken en ook nog handig doordat het dek eraf kan zodat je spullen erin kan opbergen. Het heeft authentiek leder: Cognac. Deze is handig te verplaatsen door de wielen eronder, door de hendel ook handig vast te zetten. De afmetingen zijn: 56 cm diep x 68 cm hoog x 139 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact