Stoere robuuste steenschotten!

Mooie stoere steenschotten. Deze steenschotten hebben mooie gebruikerssporen van de stenen. Alle schotten zijn schoongespoten en allemaal gedroogd. Super voor veel verschillende doeleinden: schuttingen,tafelbladen,vlonders,banken,borders etc etc. Het zijn grenen schotten deze hebben allemaal stalen randen met draadstangen in het hout.We hebben zo'n 80 steenschotten op voorraad van de volgende afmetingen: 101 cm x 149 cm x 4 cm (dikte) , deze zijn 10,00 p/st : de A keuze is verkocht! We hebben ook een kleine partij met wat mankementen maar ook gedroogd en schoongespoten ,deze zijn 7,50 p/st. De smallere schotten: 50 cm x 149 cm x 4 cm zijn 5,00 p/st.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact