Vintage turnkast Bank / salontafel on wheels / opbergpoef XL

Originele stoere turnkast. Dit deel van de turnk!ast is super te gebruiken als bank of salontafel. Zit heerlijk. Wij hebben alleen originele authentieke gymkasten in ons assortiment dus geen namaak. Deze kast is voorzien van een vol lederen dek. Het dek kan er evt. ook afgehaald worden en ook als opbergpoef te gebruikten. Handig is deze te verplaatsen en weer vast te zetten.We hebben nog veel meer mogelijkheden met variatie van turnkasten, uiteraard kan er ook een turnkast in zijn geheel aangeschaft worden. De afmetingen van deze vintage bank is: 65 cm diep x 143 cm breed x 55,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact