Vintage commode early dew II

Mooie vintage commode met de maten van deze tijd. Deze commode heeft zwarte bakkelieten knopjes en is geschilderd in de kleur early dew.Veel lades en handige knopjes aan de zijde en een handdoekhanger aan de andere zijde.De afmetingen zijn: 91 cm breed x 52 cm diep x 91,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact