Industriele plantenhouder / plantenbakjes /kruidentuintjes

Deze oude industriele houder is voorzien van 4 houten bakjes. Dit geeft een mooi contrast met elkaar: hout & metaal. Voor veel verschillende doeleinden te gebruiken zoals: kruidentuintjes , bestekbakjes (denk aan resaturant / lunchroom , in je huis als plantentafel etc etc. De prijs is excl de apothekersflessen met de paarse bloembollen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact