Industriele plantenhouder / plantenbakjes /kruidentuintjes

Deze oude industriele houder is voorzien van 4 houten bakjes. Dit geeft een mooi contrast met elkaar: hout & metaal. Voor veel verschillende doeleinden te gebruiken zoals: kruidentuintjes , bestekbakjes (denk aan resaturant / lunchroom , in je huis als plantentafel etc etc. De prijs is excl de apothekersflessen met de paarse bloembollen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact