Vintage turnmat /gymmat / rolmat XL : Denim Blue!

Hele mooie oude turn rolmat. Mooie denim spijkerstof met een middelste baan een stroef materiaal ook in blauw! Deze rolmat is afkomstig uit een oude gymzaal. De sportmat is ook erg leuk als speelmat, schoommel , glijbaan of ander speeltoestel. Of als loper in je loft of stoere winkel. De afmetingen zijn: 121 cm breed x 9 mtr 57 cm lang x 5 cm dik. De mat is incl. rolkar.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact