vintage turn mat / gym mat / rol mat: Red!

Deze turn mat is afkomstig uit een oude gymzaal. Nog in goede staat! Mooie rode & grijze kleur. Leuk als speelmat, valmat,turnmat. Maar ook uniek in je winkel , loft , zaak. Weer ns een andere rode loper! De afmetingen zijn: 121 cm breed x 9 mtr 57 cm lang x 5 cm dik. Bij deze mat zit een handige kar waardoor deze makkelijk te vervoeren is.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact