Vintage commode early dew .

Mooie oude commode. Deze commode is zeer goed bewaard gebleven, grenenhout. De commode is helemaal opgeschilderd in de flexa kleur: early dew. Deze kleur past overal bij, licht groenig. Deze commode heeft leuke details zoals het  bovenste laadje, hierbij kan het frontje opengeklapt. Erg handig voor bijvoorbeeld de luiers etc. De afmetingen zijn: 53 cm diep x 91 cm breed x 92 cm hoog. Deze commode is ook super leuk met onze rotan wiegjes!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact