Sweet white & vintage: Rotan Wieg jaren 50

Zeer mooie wieg. Deze wieg is erg goed bewaard gebleven. Het is een ruime wieg met een metalen onderstel en metalen stang voor evt. een hemeltje. Er zit een matrasje bij deze wieg. Het rotan is destijds geschilderd in wit, nog erg mooi. De afmetingen zijn: 62 cm breed x 91 cm lengte x 79 cm hoog (bovenkant wieg) Hoogte tot het matrasje is 50 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact