Sweet Vintage nachtkastjes off white

Deze schattige nachtkastjes zijn goed bewaard gebleven. In zeer goede staat. Gelamineerd, schattige knopjes. Handige klepdeurtjes, veel opbergruimte. De afmetingen zijn: 56,5 cm breed x 37 cm diep x 58,5 cm hoog. De nachtkastjes zijn 20,00 p/st. Bij afname van allebei 37,50.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact