Sweet Vintage kaptafel off white:

Schattige kaptafel, nog in zeer goede staat. Leuke details zoals de zoete knopjes, handige klepdeurtjes en mooie spiegel met zijdes, make-up plankje onder de spiegel. Deze kaptafel is gelamineerd. De spiegel is er makkelijk af te halen. Erg leuk op een prinsessen kamer!! De afmetingen zijn: 113 cm breed x 37 cm diep x 58 cm hoog ( spiegel 101 cm hoog)De kaptafel is evt aan te vullen met de witte poef, mushroom van artifort. Deze is 27,50

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact