authentiek terrazzo aanrechtblad met tegeltjes spoelbak: Buitenkeuken

Mooi authentiek aanrechtblad met tegeltjes spoelbak. Er zitten scheuren in het blad in , een hadige klusjesman kan dit herstellen. De gootsteen heeft alle authentieke tegeltjes nog en koperen gootsteenstop. Ook de zwanenhals is authentiek. Evt. hebben we ook nog de deurtjes van dit aanrechtblad. Het blad heeft een opstaande rand en loopt af naar de gootsteen.De afmetingen zijn: 54 cm diep x 2 mtr breed. De gootsteen is 35 cm x 50 cm (zit 75 cm vanaf de linkerkant) 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact