Vintage industriele stationsbank, steel framed seats

Deze unieke vintage stationsbanken.Afkomstig uit een oud treinstation. Deze oude buitenbanken kunnen ook binnen en zitten heerlijk! Deze banken zijn 2 mtr breed. Het hout is zeer goed hardhout, dikke planken (dus geen dunnen latjes). Mooi design, gebogen buis frame. Mooi in een vintage setting maar ook industrieel voor interieur en exterieur.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact