Vintage houten archiefkast : 8 Laden.

Erg mooi oude archiefkast. Het unieke is dat deze hoge archiefkast allemaal lades heeft, erg handig om al je spullen te ordenen en ook nog een pronkstuk in je interieur. Afkomstig uit een oud kantoorpand. Deze kast is geheel van hout, zelfs de grepen.De afmetingen zijn: 67 cm diep x 37 cm breed x 150 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact