Vintage turnpaard! vintage bank zoals vt wonen,winkelitem.

Dit turnpaard is afkomstig uit een oude gymzaal.Echt een oudje, is te zien aan de aflopende 'neus'van het paard. Het onderstel is van hout. Het bovenstel van erg mooi authentiek leer, helemaal nog intact. De originele beugels zitten er nog op. Deze kunnen evt. eraf geschroefd worden ( de vleugels zitten onder het paard) Ook kunnen wij evt. het (houten poten)paard inkorten zodat het een mooie bank wordt voor aan tafel. U kunt ook dit item huren voor een fotoshoot,videoclip,tijdschriften shoot etc etc. Vraag gerust naar wat er allemaal mogelijk is.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact