Vintage turnkast II

Erg mooie vintage turnkast. Nog in zeer goede staat! Het lederen dek is helemaal intact, van mooi cognac kleurig leer. Deze kast heeft een mooie van wat toeloopt en weer afloopt. Ook super als bank te gebruiken. Handig te verplaatsen door de wielen eronder!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact