Vintage hoogspring palen: oud gymmateriaal

Deze vintage palen komen uit een oude gymzaal. Hier werd een touw / stok tussen gespannen en kon je hoogspringen. Erg leuk detail zijn de centimeters op de palen.  Erg leuk in je interieur, als bijvoorbeeld lamp of als accessoire in je winkel/koffiezaak/lunchroom etc. De voeten zijn van metaal dus de stok blijft zeer goed staan. Erg uniek, zijn niet veel meer te verkrijgen: mooie vondst.We hebben 2 sets op voorraad.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact