Vintage turnkast I

Erg mooie vintage turnkast. Dit oudje is nog in zeer goede staat. Het lederen dek is nog helemaal intact. Deze kast is helemaal uitelkaar te halen zodat de hoogte varierend is. Er zitten ook de authentieke wieltjes onder, dus handig te verplaatsen.U kunt onze items, turnkast ook huren voor fotoshoots,videoclipt etc etc.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact