Vintage green speelgoedkist XL

Een hele stoere oud houten kist, vroeger gebruikt als transport kist. Authentieke groene kleur , mooi verweerd. Ook de metalen hoekstukken zijn een erg leuk detail. De afmetingen zijn: 46 cm diep x 90,5 cm breed x 45,5 cm hoog.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact