Vintage schoenenrek!(bakkerskar)grey

Deze twee originele schoenenrekkarren komen uit een oude schoenfabriek. Zelfs de planken zijn origineel. Super om in je huiskamer,kantoor,restaurant,lunchroom etc etc te zettten. Zeer flexibel door de zwenkwielen. De prijs is p/st. Kijk naar nog meer schoenenrekken op deze site of kom ns langs in onze schuurshop.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact