Vintage houten bureau: jaren 50 bureau

Mooi vintage houten bureau . Nog in zeer goede staat. Het blad lijkt zwevend net als de kastjes! Erg handig groot blad. Fijn formaat. Dit jaren 50 bureau is helemaal van massief hout. De afmetingen zijn: 145 cm breed x 65 cm diep x 74,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact