Black,Metal & Raw: lockerkast

Voor de stoere mannen! Deze lockerkast is gered uit een oude werkplaats. Een stoere verzameling stickers voor de liefhebber: motors & ruige mannen. Ook erg handig met veel opbergruimte: planken en 2 roedes om de kleding op te hangen. Een unieke metalen kast! De afmetingen zijn: 50 cm diep x 100 cm breed x 180 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact