Black & Blue: vintage kolenkar

Super gaaf karretje uit oude kolenfabriek. We hebben er maar 1 dus wees er snel bij.Aan beide zijde heeft het een ' trekhaak', voorzien van 1 zwenkwiel en 2 bokwielen.Leuk als stoer industrieel accent in je interieur of zaak. De afmetingen zijn: 91 cm diep x 54 cm breed x 76,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact