Vintage schoenenrek!(bakkerskar bakkersrek)

Deze stoere oude rekken werden voorheen gebruikt in een schoenenfabriek.Zelfs op de houten plaatjes zijn de lijmresten bewaard gebleven. We hebben verschillende soorten op voorraad.  elk uniek en authentiek. We hebben er nog 1 op voorraad, de 'groene'is verkocht, de achterste (donkere is nog op voorraad)Makkelijk te verplaatsen de wielen en handig formaat. Deze rekken zijn ook super te geburiken in een restaurant voor al je wijnflessen (past perfect) , bestek,servetten,menukaarten etc. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact