Vintage green commode

Mooie oude commode. Deze is helemaal opgeknapt en verhoogd voor de maten van nu. Erg leuke details zoals het uitschuifbaar blad, zodat je een grotere werkruimte hebt. De commode is geschilderd in flexa kleur: early dew (licht groen) erg mooie kleur en past overal bij. De knopjes zijn authentieke bakkelieten knopjes.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact