Jaren 50 serveerwagen: Pilastro Dutch Design

Mooie vintage trolley, zeer goed bewaard gebleven. Dit zeldzame buizenframe is van Ontwerper Tjerk Reijenga, hij ontwierp deze trolley voor pilastro in de jaren 50. Deze trolley heeft geperforeerde metalen bladen.De serveerwagen is echt dutch design.De afmetingen zijn: 77 cm x 40 cm x 64 cm 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact