Green Vintage memorek / notitiebord

Hoe leuk is dit: oude metalen hoofd en voetbord van jaren 50 bed. Dit ijzeren frame is perfect te gebruiken als je eigen prikbord / memobord / notitierek. Door haken aan het rek te hangen kan je allerlei zaken: lamp / hangplanten/foto's etc op hangen. Dit frame heeft nog zijn authentieke groene kleur. We hebben er nog 1 op voorraad.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact