Rotan Rohe voetenbankje / poef

Mooi, goed bewaard gebleven voetenbankje maar ook goed als poefje te gebruiken. Deze vintage rotan van Rohe is bekleed met een oud wollen deken zodat de zitting lekker zacht is. De afmetingen zijn: 52 cm x 31 cm x 42 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact