Old & Black! Oude kerkkandelaar XL

Erg mooie oude kaarsenkandelaar. Deze is afkomstig uit een oude kerk! Erg goed bewaard gebleven. Deze ijzeren kandelaar is zwart en heeft zijn authentieke kaarsen nog. Hier kan je waxinelichtjes in doen, zodat de kaarsen lang bewaard kunnen blijven. Deze grote variant is echt de moeite waard! De afmetingen zijn: 155 cm hoog x 92 cm breed x 52 cm diep (poten)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact