Vintage schoolkastje / tijdschriftenkastje !

Mooie vintage kastjes uit een oude kleuterschool. Deze kastjes zijn erg leuk om al je tijdschriften in op te bergen! Maar ook voor al je andere 'pronk'spulletjes, foto's en boeken. Deze oude kastjes hebben de authentieke zwarte lijst onderaan het kastje waardoor het lijst dat het zweeft. De planken kunnen eruit, deze liggen los in de kast. De afmetingen zijn: 100 cm breed x 30 cm diep x 82,5 cm hoog. We hebben 7 kastjes op voorraad. 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact