Vintage Schoolkaart Holland met Oud Houten Lijst!

Deze oude schoolkaart van holland is goed bewaard gebleven. Erg mooi met de vogels etc. in het land. Deze oude schoolplaat heeft zijn oud houten lijst nog van toen. De landschappen van Nederland.De afmetingen zijn: 102 cm breed x 123 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact