Black & White: Retro tafeltje & Krukje

Schattig retro tafeltje. De kleuren zijn authentiek. Het onderstel is iets van het witte af. Het blad is iets krom maar kunnen perfect spullen/vazen etc op staan. Deze set kost 65,00 incl.krukje. Ook erg leuk als retro kaptafeltje! De afmetingen: 46 cm diep x 80,5 cm breed x 77 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact