Industriele oude bloemenkarren! Gereserveerd!

Deze oude stelling karren zijn afkomstig uit een oud veiling gebouw. De karren werden gebruikt om bloemen te vervoeren in de grote hallen. De stelling karren kunnen evt. aan elkaar gekoppeld worden. Erg mooi in een industrieel interieur / winkelinrichting / fabriekspand / loft etc etc. De karren zijn geheel van metaal en de authentieke planken zijn handig uit de zijdes te schuiven ook de legplanken. Mooi contrast tussen de planken en het metaal. De afmetingen zijn: 201 cm hoog x 149 cm breed x 80 cm diep. De kar is niet licht, echt een uniek item in je huis of zaak! Prijs is p/st (excl.)We hebben 5 karren op voorraad. De eerste foto is met 3 planken ( flexibel ) de tweede kar is met twee planken. Ook zonder planken er leuk om al je kleding in te hangen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact