Vintage XXL metalen hardhout gymbank

Stoere oude gymbanken, zeer goed bewaard gebleven..Deze toppers zijn maar liefst 260 cm . Goed metalen onderstel , heeft de mooie authentieke groene kleur nog! Erg leuk om als laag dressoir te gebruiken of meerdere op elkaar te stapelen. Uiteraard erg leuk om als bank te gebruiken. Prijs is p/st.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact